InConnection har samarbeten inom området hälsa; personlig utveckling, coaching, yoga och meditation.

Skärmdump_2014-10-07_09_19_20_zckfho.png

Lotta Christensson på Superlife

Lotta arbetar med med stress & sömnanalys kombinerat med personligt ledarskap och drivs av att se sina klienter få ny energi, aha upplevelser och att deras mål blir till verklighet med konkreta handlingsplaner. Att hitta acceptansen i livets obalans och en balans mellan arbete & fritid och aktivitet & vila. För att vi, helt enkelt, ska hålla livet ut!

DSC_6532.jpg

Jennifer Hässler Wallenborg på JHW Coaching

Jennifer Hässler Wallenborg är coach, föreläsare, utbildare och grundare av JHW Coaching. Jennifers passion och äkta engagemang har alltid funnits hos människan. Hon coachar enskilda individer, ledare, företag och team till önskad utveckling och positiv förändring. Genom ett helhetsperspektiv vägleder hon dig och din verksamhet från tanke till handling.

 
Micael Larsen_15 kopia.jpg

Micael Larsen på True Workout


Micael Larsen är en hälsoinspektör, crossfit-instruktör, massage- och akupressurterapeut och snart en licensierad medicinsk tränare. Han fokuserar på det strategiska och holistiska synsättet samt på individen. Vid True Workout tror vi att frihet är att leva utan begränsningar. Vi är också övertygade om att träningen bygger mer än bara vår fysik, den bygger också var och en av oss, vårt självkänsla, vår självbestämmelse och vår frihet. Vi tror att god hälsa och stark fysik gör att vi kan uppleva och utmana livet, men det förbereder oss också när livet utmanar oss. True Workout erbjuder funktionell träning för alla med naturen som en inspirerande miljö. Micael och True Workout hjälper både privatpersoner och organisationer med långsiktiga strategiska mål och att nå dem.

W3_Logga_Stor.png


Worktrend erbjuder lösningar för att kartlägga den psykosociala arbetsmiljön med stöd för att systematiskt arbeta med förbättringar och åtgärder! Med ett lätt och användaranvänligt verktyg kan du snabbt få koll på vilka som ligger nära utbrändhet och öka förutsättningarna att snabbt sätta in rätt åtgärder som ger effekt och bidrar till dina anställdas välmående och produktivitet.

Verktygen är molnbaserade och har tagits fram i samarbete med Karolinska Institutet samt bygger på den senaste forskningen inom området. Självklart följs gällande lagstiftning och dataintegritet enligt GDPR. Läs mer på www.worktrend.seDSC_5216.jpg

Charlotte Fredriksson

Charlotte Fredriksson är en mat- och näringsrådgivare, yogalärare och meditationsinstruktör. Hon vägleder människor till bästa möjliga livsstil och hälsosam balans. Genom att skapa en stark och hållbar intern hälsa är det möjligt att möta utmaningarna i vardagen. Charlotte hjälper organisationer med skräddarsydda program som ökar medarbetarnas motivation och trivsel.