Förverkligandet av min dröm!

Tillbaka andra dagen i arbete efter en lång, varm och riktigt avkopplande sommar. Så avkopplande det kan bli med 2 små barn... Kanske några färre timmars sömn på nätterna men friheten att kunna gå och lägga mig igen och ta igen mig… för att sedan lapa sol i timmar, ta några minuters läsning på stranden medans vår äldsta dotter leker och vår yngsta sover några minuter till…

Semestern var välbehövlig och jag känner att jag verkligen laddat mina batterier på många plan. Tid med familjen och med vänner. Mycket fysisk aktivitet i form av yoga, löpning, tabata och tennis! Jag känner mig fylld av energi som jag nu ska samla och fokusera i arbetet för att fortsätta bygga InConnection och stötta individer och grupper i förändring och utveckling. På fredag startar nämligen min handledarutbildning via Gestaltakademin som är en stor del av att förverkliga min dröm om att få arbeta med individer och grupper som behöver stöd i att komma framåt. Som kanske fastnat och behöver få stöd i att se sin situation från ett annat perspektiv. Att få arbeta med mig själv som verktyg med en gedigen teoretisk bas som grund i form av utvecklingspsykologi samt fält- & systemteori är något jag påbörjade 2011 då jag gick min första kurs i personlig utveckling via Gestaltakademin. Något som nu blir verklighet.

Jag är nu också i fullt sjå med att skriva guidade meditationer som ska spelas in och förhoppningsvis bli en bra app – för alla som vill ha lite mer avkoppling och ett ökat fokus i vardagen. Har ni önskemål och vill skicka in idéer eller önskemål hör gärna av dig till mig snarast!

Jag håller också på att ta fram ett spännande koncept som handlar om att samla och sprida nyheter & den senaste forskningen inom psykisk hälsa och välbefinnande samt skapa möjligheter att nätverka inom området, träffa likasinnande eller personer som utmanar och knyta nya kontakter. Mer om detta kommer jag skriva om när det tar fart.

Önskar dig en fin dag så länge!