Glad midsommar önskar InConnection!

Snart är det midsommarafton med det klassiska blåsiga, regniga och växel visa soliga vädret! Jag ser snart fram emot några lata och lediga dagar i sommar med familjen. Vår yngsta Märtha står på sina 2 ben och det är inte långt tid kvar tills hon tar sina 1a steg på sina sommarfötter... Vår äldsta numera 4 åring leker 15 timmar om dagen non stop och har under dessa försommarkvällar haft svårt att förstå att det är kväll och dags att lägga sig.. 

Under våren har jag arbetat intensivt med en ny hemsida och det känns fantastiskt att den nu är KLAR! Stort tack till Sophie von der Groeben för arbetet med färger och logga och Johan Trenkle för arbete med hemsidan! 

Jag är otroligt glad för de 2 kurser jag haft under våren med totalt 16 deltagare som tränat i att bli mer närvarande och fokuserad i vardagen. Besök gärna min referenssida för info om vad några kursdeltagare har att säga om vad kursen givit dem!

Under maj månad har Lantbrukarnas RIksförbund, LRF haft en hälsoboost där de bl a. erbjudit sina anställda föreläsningar om hur de kan bli mer hållbara i vardagen och 8 st meditationspass för att prova på medveten näravaro och hur det är att stanna upp & koppla av mitt i arbetsdagen. Lotta Christensson på Superlife och jag höll 4 föreläsningar där vi utifrån egna erfarenheter och den senaste forskningen på området hälsa, stress och digital användning fick deltagarna att identifiera en liten förändring de ville göra i sin vardag för att bli mer hållbara!

Jag ser nu fram emot ledighet och en chans att ladda batterierna riktigt ordentligt så att jag sedan i höst kan ta mig an fler uppdrag för att sprida mer närvaro och erbjuda fler sätt att hitta återhämtning i vardagen så att fler mår bättre och förblir hållbara! 

Glad midsommar önskar jag dig!