Inspirationsdagen 14/4

Inspirationsdagen i Saltsjöbaden den 14 april var fullbokad, en helt otrolig dag med hälsosam mat och massor av intressanta och inspirerande samtal. Jag lämnade evenemanget med en stark känsla av att ha bidragit till insikter och förändringsvilja.  

IMG_5955.JPG

Jennifer Hässler Wallenborg, JHW oaching och Charlotte Fredriksson och jag var så glada att så många valde att spendera sin lördag med oss. Vi upplevde att många lämnade dagen fylld av känslor och en stark önskan att ta ett litet steg i riktning mot en mer hälsosam livsstil. Alla som deltog hade den dedikation som krävs för att ta de små stegen. Vi tillhandahöll olika verktyg och riktlinjer för att hjälpa till i den processen. I form av yoga med Charlotte som start, sedan berättade Jennifer hennes historia om hur coaching har hjälpt henne att göra stora som små förändringar i livet. Charlotte pratade om vad vår kropp behöver för att trivas och må bra och jag själv höll i övningar för avkoppling och ett ökat fokus som bidrar till att stanna upp, landa i oss själva och öka medvetenheten om våra mönster. Allt med syftet att göra det möjligt för oss att göra kloka medvetna val som ligger i linje  med våra nuvarande behov. Och för att hjälpa till mot alla enskilda processer att ta ett steg i taget mot en önskad förändring.