Chefshandledning - ny grupp till hösten!

Chefshandledning - ny grupp till hösten!

Är du en nybliven chef som vill utvecklas i din roll tillsammans med andra chefer? Eller har du varit chef ett tag men vill få en möjlighet att utvecklas i din roll och utbyta erfarenheter och utmaningar i vardagen?

InConnection erbjuder nu chefshandledning i grupp för dig som vill få stöd i att hantera de vardagliga utmaningarna du möter som chef och ledare.

Read More

Det gör ont när knoppar brister!

Det gör ont när knoppar brister!

Jag har varit med om en stor förändringsresa sedan jag påbörjade min handledarutbildning via Gestaltakademin för ca 7 månader sedan.

Jag gick in i utbildningen med målet att få med mig verktyg för att kunna arbeta med utveckling av både individ och grupper i organisationer. Jag kom ut från utbildningen med ett helt nytt förhållningssätt till mig själv och till min omvärld. Ett nytt sätt att vara i relation till mig själv och omvärlden.

Read More

Workshop L´oreal Köpenhamn

Jag bjöds in att planera och hålla en workshop tillsammans med JHW Coaching på Scandinavian L’Oréal Luxe PR & Communications Team i Köpenhamn den 23 oktober. Syftet med dagen var att bidra till att skapa engagemang och öppenhet i syfte att öka samarbetet och transparensen inom teamet som arbetar på olika geografiska platser.

Det blev en underbart lärorik dag med många nyfikna frågor, diskussioner och dialoger utifrån de olika områdena som är viktiga för effektiva och välfungerande team. Under 3 h arbetade vi med coachning och närvaro som verktyg för att få deltagarna att öka sin medvetenhet om vad de själva behöver ha på plats för att bidra till ökad känsla av gemenskap och transparens i gruppen. Alla bidrog till en öppen och glädjefylld atmosfär där deltagarna vågade dela med sig av egna exempel från livet och vardagen vilket resulterade i att vi lämnade gruppen med en känsla av att vilja arbeta vidare med frågorna för bestående resultat!

Stort tack till JHW Coaching för vårt genuina och glädjefyllda samarbete och till Scandinavian L’Oréal Luxe PR & Communications Team för era kloka reflektioner och er nyfikenhet under dagen!

Frukostmeditation på Lilla Ekot!

För lite mer än ett halvår sedan formulerades en dröm, att i en mysig restaurangmiljö erbjuda en morgonmeditation, mitt i morgonruset på väg till jobbet. En chans att komma in i värmen och lämna den hektiska morgonen bakom sig och låta de inbokade mötena under dagen få vänta en stund. Njuta av lite lugn och ro utan mobiler med mötesförfrågningar som plingar. Bara ljudet av koppar som klirrar och frukostförberedelserna. En liten stund av återhämtning genom en guidad meditation före du går vidare med din dag. Nu har min dröm realiserats tack vare de nya ägarna på Lilla Ekot som tyckte om idén!

På torsdag morgon den 8e november kl 08 blir första tillfället! Du anländer straxt före kl 08, installerar dig, låter dig vägledas i avkoppling via en 20 minuters guidad meditation för att sedan inta frukost på plats tillsammans med de andra eller ta din frukostpåse to go.

Låter det intressant? Anmäl dig via mail till anna@inconnection.nu.

Meddela i anmälan om du vill ha din frukost to go och ev allergier.

Frukosten:

- smörgås på surdegsbröd, lagrad ost 

- smoothie 

- ingefära shot ("super shot" ingefära,äpple,apelsin,gurkmeja,cayennepeppar,

citron) 

- kaffe/te 

Totalt 3 inplanerade tillfällen:

tors 8e november, tors 22 nov, tors 6 dec.

Pris per tillfälle: 140 kr. Swisha till 1234206306.

Eller betala 380kr för alla 3 tillfällen tillsammans.

Om du inte har möjlighet att närvara returernas avgiften vid avbokning senast 24h innan.

Anmäl dig och kom in i värmen och njut! 

Förverkligandet av min dröm!

Förverkligandet av min dröm!

Semestern var välbehövlig och jag känner att jag verkligen laddat mina batterier på många plan. Tid med familjen och med vänner. Mycket fysisk aktivitet i form av yoga, löpning, tabata och tennis! Jag känner mig fylld av energi som jag nu ska samla och fokusera i arbetet för att fortsätta bygga InConnection och stötta individer och grupper i förändring och utveckling.

Read More

Being and not doing for a minute

Being and not doing for a minute

After having spent many hours the passed couple of weeks listening inwards I’ve been able to get past the minds usual habitual thinking patterns about how things are “supposed” to be. It always makes sense to me, we all have our inner voice that is trying so hard to make itself heard. Through illness and pain it speaks. Listen inwards and I belive true healing will take place.

Read More